tiistai 26. heinäkuuta 2011

Valmistelua

Noniin, enää tämä viikko töitä ja sitten alkaa loma. Huh. Tulevan matkan valmistelut alkoivat viikonloppuna, kun haimme vanhemmiltani isot matkalaukut sekä kameravahvistusta. Nyt on tuplasti muistikortteja ja kameroita, eiköhän niillä pärjätä?!

K ystävältäni saimme lainaan Suomi-Ranska-Suomi sanakirjan, vaikka kuulemma Pariisissa pärjää ihan englanniksikin. Minä luin ranskaa yläasteella, mutta enhän minä enää osaa yhtään mitään. No okei, ehkä ihan alkeita, mutta siinäpä se, eli ei ole luottamista niihin taitoihin. Luottakaamme siis siihen, että englanti riittää ja sitä osataan tarpeeksi. Ranskaksi voidaan kiitellä ja toivotella huomenet, päivät, illat ja yöt. Eikös se jo riitä?

Samaiselta K ystävältä saatiin lainaan myös Louvre-opas. Ihan loistava asia, sillä se on kattava teos siitä mitä löytyy mistäkin! Ei tarvitse siis arpoa minne mennään, jotta nähtäisiin tietyt asiat.. Kiitokset vain vielä K:lle lainaamisesta! Varattiinhan me Louvreen opastettu kierros, mutta se ei kierrätä kaikkia niitä paikkoja mihin haluamme mennä, joten oma-alotteiseen kiertelyyn opus on varmasti oikein oivallinen.

Vielä pitäisi selvittää toimiiko Pariisissa Visa Electron vai työnnetäänkö matkakassa sukkaan ja sukka patjan alle (tietääkö kukaan mahdollisista lukijoista tähän visa(iseen) ongelmaan ratkaisua? ). Ja sitten pitäisi vielä pestä ja silittää silitettävissä olevat vaatteet ja tuumia mitkä kaikki kengät/laukut/korut pääsee reissuun mukaan. En haluaisi pakata laukkua turhan täyteen, jotta mahdolliset ostokset mahtuvat matkaamaan Suomeen. Yritän siis olla mahdollisimman järkevä pakkausvaiheessa. Epäilen tätä kyllä vahvasti, mutta ainahan voi yrittää.

Matkaan valmistautuminen on siis todellakin käynnistynyt. Huh. Jännittää. Masun pohjassa kihelmöi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista