torstai 14. heinäkuuta 2011

Kuumeilua

Enää kaksi viikkoa ja sitten se alkaa: loma. Kahden viikon ihana, täydellinen elokuinen (toivottavasti ei niin kuuma) ja Pariisin täyteinen loma. Täydellistä. En malta odottaa!!

Loman alku menee pakkaillessa ja matkaa odottaessa, mutta varmasti myös erinäisissä näpertelyissä. Harrastekaapin perukoilta löytyy monen moista keskeneräistä/viimeistelyä vaativaa puuhastelua. Ja jos ne hommat tuppaa loppumaan, niin johan sitä voi ryhtyä tekemään joululahjoja. Kesäloma on mitä parhain aika, jos ei tehdä, niin ainakin suunnitella joululahjoja.

Jotta se pakkaaminen onnistuu, niin sitä varten täytyy vielä hakea vanhemmilta suuret matkalaukut sekä lisäkameroita. Kyllä, tällä matkalla ei voi olla liian montaa kuvauslaitetta, kuvia nimittäin tullaan ottamaan ja paljon (kuitenkin käy niin, että haltioidun kaikesta niin etten muista kuvata). Linssin lävitse tiirailtu Pariisi ei kuitenkaan saa viedä voittoa, joten koetan hillitä kuvausintoa.

Reissua varten on tarkastettu (matka)vakuutusten voimassaolo ja hankittu (Pikku Myy-)laastareita sekä särkylääkkeitä. Kaksi retkeäkin on jo varattu, kolmannen varaaminen odottaa toimintalupaa Husbändiltä. Niin, ja monen sadan kilometrin mittaista ajomatkaa varten on väsätty biisilistaa. Ei pääse ainakaan musisointi loppumaan ennen lentokenttää. Paluumatkaa varten samainen musiikki saa kelvata. Saattaahan se tieten olla jotta Pariisissa muututaan niin kultturelleiksi, että mm. Kotiteollisuudesta, Volbeatista ja Staminasta koostuvat biisilistat voivat vaihtua kokonaan bluesiin ja jazziin. Mistäpä sitä tietää..

Loma- ja matkakuumeiluun auttanee edes hitusen ajomatkalle valikoituneet biisit.. tässä niistä muutama. Enjoy!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista