perjantai 8. heinäkuuta 2011

Love and Other Drugs

"Sykähdyttävä ja intohimoakin tihkuva romanttinen draamakomedia Love and Other Drugs on elokuva mahdottomalta tuntuvasta suhteesta sekä altistumisesta äärimmäisen vakavaan ja tarttuvaan tautiin – rakkauteen.

Jamie (Jake Gyllenhaal) on hurmuri, joka ei ole koskaan asettunut aloilleen mitä tulee työn ja naisten suhteen. Sitten hän tapaa työssään lääke-edustajana kaltaisensa, Maggien (Anne Hathaway), joka ei etsi muuta kuin ”ajanvietettä” itselleen. Kahden villin ja vapaan intohimoisesta ”ystävyydestä” kasvaa suhde jota he molemmat ovat yrittäneet karttaa. Joskus ihmisestä, josta uskoisit vähiten, tulee ihminen, jota tarvitset eniten.

Elokuvan huikeisiin pääosiin heittäytyvät upea Anne Hathaway ja hurmaava Jake Gyllenhaal."

Lähde: Finnkino


Päätimme torstai-illan kunniaksi vuokrata jonkunvain-elokuvan, sellaisen helpon ja viihdyttävän komedian. Kuinkas sitten kävikään? No, aika hassusti, sillä eihän se ollutkaan ihan niin helppo, eikä ihan niin koominenkaan. Alkuun mentiin sillälailla diibadaaba meiningeissä, mutta sitten.. sitten alkoi paljastua asioita, jotka tekivätkin elokuvasta hieman dramaattisemman/tragikoomisemman. Elokuva pisti aivosolut liikkeeseen ja herkän liikuttumaan (ja nauramaankin aina välillä, usemmankin olisi toki voinut, kyseessähän kuitenkin oli jonkin sorttinen komedia..). 
Katsomisen arvoinen kyllä, ihan ilman muuta. Hitusen popparia kippoon ja kipon kanssa sohvan nurkkaan ja ei kun PLAY.





 Arvosteluasteikko:
* = huono
** = välttävä
***= tyydyttävä
****= hyvä
***** = erinomainen

Puvustus/visuaalinen ilme: ***
Ei yllätyksiä eikä erityisen silmäänpistävän herkullisia asukokonaisuuksia. Kaikki oli niin kuin kuuluikin, ehkä siis hiukan tylsää? No mutta, Maggien asunto oli hyvin erikoisen oloinen boheemi, alkukantainen. Hyvin mielenkiintoinen..

Juoni: ****
Hyvä ja erilainen. Alku ei paljasta kaikkea, mutta lupailee ja antaa esimakua tulevasta. Loppu on imelä, mutta ei liian äitelä. Tarina kulkee jouhevasti eteenpäin ja kuljettaa katsojan intohimoon, pelkoon, onneen, rakkauteen ja pettymykseen..

Kokonaisuus: ****
Kokonaisuus toimii ja on mielenkiintoinen. Alastomuutta on paljon, mutta haittaakos tuo, kun kuitenkin kuuluu asiaan.. Näin True Bloodin suosijana on tottunut alastomuuteen, joten luultavasti herkempi ihminen voi hieman havahtua sen määrästä. Mutta niin, ennakkoluulottomasti vain katsomaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista