keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Keskeneräistä

Monia asia on kesken..
Pliseeratusta hameesta tehty mekko on mustaa satiininauhaa vaille valmis -keskeneräinen-
Pyörivä tarjotin on miltei hiottu, vielä muutama veto ja se ois valmis maalattavaksi -keskeneräinen-
Lemmenlukkoon on tekstit suunniteltu, enää tarvitsisi kaivertaa -keskeneräinen-
Ystävän synttärilahja on tekovaiheessa -keskeneräinen-

Taitaa olla taas liian monta rautaa tulessa, kun mikään ei pääse valmistumaan. En aio kuitenkaan repiä stressiä, koska eiköhän tässä ole tullut stressattua ihan tarpeeksi. Sanoisin jopa, että stressimittari on jo vinhasti mennyt yli tämän vuoden osalta, ehkä jopa muutaman seuraavankin vuoden osalta. Onhan se kiva ettei tarttee miettiä, että mitäs sitten tekisi kun jokin homma valmistuu. Aina on jokin prokkis odottamassa valmistamista ja valmistumista. Ja jos joskus pääsee käymään niin, että kaikki hommat valmistuu, niin kyllä mielessä jo muhii monenmoista juttua. Onneksi.

Mikään ei ole niin kamalaa kuin se ettei ole mitään tekemistä. Oikeasti. Tämä ongelma seurasi minua jo lapsena. Muistan tuskailleeni äidille kun ei ole mitään tekemistä. Äiti raukka koitti keksiä vaikka minkälaista puuhaa ainokaiselleen: oli piirtämistä/värittämistä, barbileikkeijä, ulkoleikkejä, piilosta, koiran hoitoa/lenkittämistä... Onneksi en ole enää lapsi ja harmi, että en ole enää lapsi. Silloin ongelmat olivat juuri "ei ole mitään tekemistä"-luokkaa, nyt on vähän isommat ongelmat. Toisaalta silloin lapsena tuo "ei ole mitään tekemistä" tuntui maan kaatavalta ongelmalta. Että varmaan sitten mummona mietin näitä tämän hetkisiä ongelmia samalla tunteella kuin nyt ajattelen lapsuuden aikaisia ongelmia. No, se selviää sitten mummona. Toivon vain hartaasti ettei tämä "ei ole tekemistä"-ongelma seuraa mummoikään asti..

Mutta niin, kaikki puuhastelut ovat kesken. Eihän niillä mitään deadlinea ole, että sinänsä mihinkäs tässä olisi hoppu (paitsi sillä ystävän synttärilahjalla). On vain niin outoa, kun ei ole tarkkoja deadlineja. Ehkä niitä pitäisi itselleen asettaa, että asiat alkaisi valmistumaan.. näää, ei mitään deadlineja. Valmistuvat sitten, kun valmistuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista