torstai 23. kesäkuuta 2011

Vähän kaikkea

Ripaus sarjakuvaa, hitusen leivontaa ja pikkasen myös niitä pikkunäppäriä puuhasteluja. Niistä on tämä postaus tehty.

Ensiksi niistä sarjakuvista. Seinän täydeltä sarjakuvaa-postauksessa esittelin kuinka olemme alkaneet kokoamaan seinälle omia suosikkihahmojamme sarjakuvamaailmasta. Nyt seinälle on ilmestynyt yksi suosikeistani eli Mummo. Ja onpa muutamat ruman väriset kehykset saaneet pintaansa uuden kauniimman värin. Välttämättä ei ole vaikeaa arvata mitä väriä uudet kehykset ovat. Jep, valkoisethan ne. Maalausprojekti on ollut mielessä jo pitkään, mutta vasta nyt sain sen toteutettua. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan?

ennen

ennen

nyt

uusin täydennys: Mummo


Ja sitten siitä leivonnasta. Aiemmin tällä viikolla hohhailin sitä mitä leipoisin töihin vietäväksi. Nyt minä olen sen keksinyt! Surffailin Martha Stewartin sivuille tsekkailemaan josko sieltä löytyisi jotain inspiroivaa. Ja löytyihän sieltä: mansikka cupcaket. Aina yhtä luotettava tuo Martha. Pelastaa melkein hädästä kuin hädästä. Pitäis vissiin laittaa menemään kiitoskorttia, kun on niin oivallinen nainen. Tai ehkäpä kiitokset pitäisi osoittaa Marthan työmuurahaisille, niille kaikille työntekijöille jotka mahdollistavat Mathan imperiumin olemassa olon.
Mutta niin, työtoverit tulevat saamaan kesäisen makuisia ja tyttömäisen söpöjä cupcakeja. Toivottavasti maittaa.



Ja sitten niitä lupaamiani pikkunäppäriä. Mielessä on pyörinyt hyvän tovin idea laukusta jos toisestakin. Toissa iltana päätin ryhtyä toteuttamaan yhtä ideaani. Tähän hetkeen mennessä olen saanut leikattua laukun palaset ja taiteiltua kukkakoristukset. Laukku valmistuu vaalean beigestä nahasta ja valkoisesta silkistä (silkkiä tulee laukun sisäpuolelle, ehkä). Tuo nahka on odottanut oikeaa ideaa sellaiset 4 vuotta. Nyt vihdoinkin uskalsin ryhtyä silpomaan sitä ja toteuttamaan pitkään muhinutta ideaa. Johtotähtenä on toteuttaa malliltaan simppeli iltarientoihin sopiva kirjekuorilaukku. Laukun jippona tulee olemaan kukkakoristeet. Harmoonista ja simppeliä.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista