torstai 2. kesäkuuta 2011

Kanada

Jostain ihmeestä on iskenyt hillitön Kanada innostus. Tahtoisin pakata kimpsuni ja kampsuni ja suunnata kohti Kanadaa. Tekemään töitä, kehittämään kielitaitoa ja saamaan ahaa-elämyksiä. Tekisi mieli repäistä ja tehdä jotain suurta ja mullistavaa vielä kun siihen on mahdollisuus! Nyt kun kaikki ovet ovat avoimina, niin miksei sitten vain lähtisi toiselle puolen maailmaa etsimään itseään ja tulevaisuuden suuntaa?

Miksi juuri Kanadaan? Eniten kiehtoo se, että se on Ameriikan mantereella. Ja että siellä on suht samanlainen ilmasto kuin meillä. Jos jollekin on vielä jäänyt epäselväksi, niin minä VIHAAN hellettä!! Kesä on persiistä, jos se on samanlainen kuin viime kesä. Joten, siksikin Kanada voisi olla mulle/meille passeli. Ja onhan siellä ihan superkaunista, koska on vuoristoa, vettä, metsiä... ah!

Minua on kiehtonut amerikkalainen elämäntyyli - ja kulttuuri jo pidemmän aikaa. Se on jotain niin toisenlaista kuin meillä täällä Euroopassa. Siellä kaikki on niin suurta ja ihmeellistä. Ehkä. Kenties se on vain ovela keino markkinoida ja saada Amerikka tuntumaan maailman vaikutusvaltaisimmalta mantereelta.. mene ja tiedä. Sinne kuitenkin tahdon. Jos ei nyt sitten pidemmäksi aikaa, niin täytyy sinne päästä edes vierailemaan.

Elämä tuntuu juuri nyt olevan jonkinlaisessa murroskohdassa. Tällä hetkellä määrittelen loppuelämäni suunnan.. pitää siis punnita kaikkia vaihtoehtoja hartaasti ja vakavasti. Tilanne on kutkuttavan jännittävä, mutta samalla hyvin ahdistava. Tahtoisin tietää heti mitä ensi vuonna tai seuraavan vuosikymmenenä teen, ja missä sitä jotain teen. Tahdon sen tiedon haltuuni nyt ja heti.

Loppuun hiukkasen fiilistelyä Kanada-kuvien muodossa..

Ottawa


Toronto

kuva täältä

Niagaran putoukset
Kansallispuistosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista