lauantai 12. maaliskuuta 2011

Seinän täydeltä sarjakuvaa

Tarkoitus todellakin on, että käytävämme lyhyt seinänpätkä tulisi joskus olemaan täynnä lempi sarjakuvahahmojemme kuvia. Tähän mennessä kokoelma ei ole päätä huimaava, mutta alkuhan se on tämäkin. Parasta olisi, jos meille passeleita kuvia löytyisi ihan kaupasta, mutta eipä siellä hirveämmin niitä ole ollut. Aku Ankasta löytynee varmasti ihan kivoja, mutta olis kiva saada muitakin sarjakuvahahmoja. Aku on kyllä mainio, ei sillä, varsinkin Don Rosan piirtämänä.

Jotkut kuvat, kuten kamut ja Wagner on itse suurennettu alkuperäisten strippien pohjalta. Käyhän se niinkin, en valita. Saa ainakin sellaisen kuvan, kun oikeasti haluaa. Olisi vain kiva tehdä löytöjä kaupoista. Olen luonteeltani keräilijä ja nautin suunnattomasti, kun löydän jostain jotain jota olen jo kauan etsinyt. Etsinnässä taikka sitten tehtävälistalla on mm. Mummo-hahmo, Kiroileva siili, Lassi & Leevi, Harald Hirmuinen, Marsupilami, Ahmed Ahne yms.

Ja ei, seinällemme ei tule yhen yhtää mangatyyppiä. Ei sitten ikinä. Karvat nousee pystyyn pelkästä ajatuksesta. Mangat ei ole mun juttu, ei sitten missään muodossa. Miksen niistä pidä? Limingan taidekoulussa ollessani tuli törmättyä mangaan ihan turhan paljon. Jokainen tyyppi piirti mangaa (kärjistetysti sanottu, tiedän!). Sitä puski tulemaan ovista ja ikkunoista niin paljon, että sain loppu elämän yliannostuksen. Joten ei, en pidä mangasta. Onnekseni rakas ukkokultani ei ole esittänyt toivomuksia saada mangakuvia seinällemme. Onneksi. 

  
 
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista