maanantai 27. kesäkuuta 2011

Syksy-talvi 2011-2012

Jesh. Juhannuksesta on selvitty ja syksyn odottaminen alkaa. Jippii! Rakastan syksyä miltei yhtä paljon kuin talvea. Fiilistelinkin syksyn tulemista surffailemalla ihailemieni designereiden sivuilla ja kokoamalla niiltä tulevan syksyn ja talven muotia. Oma tämän hetkinen top 4 designerlista on seuraavanlainen: Elie Saab, Yohji Yamamoto, Issey Miyake ja Carolina Herrera. Voisin viettää kunkin suunnittelijan sivuilla tuntitolkulla. Ihailtavaa on vaikka kuinka paljon! Jokainen suunnittelija on erilainen, mutta kuitenkin heissä on jotain samaa, joka viehättää minua suuresti. Värimaailmat ovat harmoonisia, sointuvia. Vaatteissa on yksinkertaisuutta ja jipokkuutta. Välillä revitellään reippaasti ja sitten taas ollaan hillittyä. Mielenkiintoista! Ja ah, niin inspiroivaa!

Elie Saabin syksy-talvi mallisto on jälleen klassisen kaunis. Vaatteet ovat linjakkaan naisellisia, ajattomia. Jokainen vaatekappale on taidokkaasti ja laadukkaasti valmistettu. Ja värit, voi nam. Tyylikästä!



Yohji Yamamoto, josta olen postannut jo aiemminkin, pääsee ehdottomasti top 4 listalleni. Tämä mies tietää mitä tekee! Vaatteet ovat äärimmäisen mielenkiintoisia erikoisine leikkauksineen ja liehukkeineen. Värit ovat harmoonisia, sointuvia. Uusi mallisto huokuu rockia ja suomalaiseen makuun sointuvaa synkkyyttä. Osuu ja uppoo, ainakin meikäläiseen!



Ja toinen idänmaan muotisankari, Issey Miyake. Erikoiset leikkaukset ja näyttävät yksityiskohdat takaavat sen, että nämä vaatteet muistetaan ja huomataan. Erikoiset leikkaukset ja yksityiskohdat kolahtavat omaan jipokkuutta kaipaavaan sieluuni.



Ja Carolina Herrera. Tämä nainen osaa asiansa, ihan ehdottomasti. Herrera korostaa naisellista pehmeyttä upeilla kankailla ja hienovaraisen moninaisilla yksityiskohdilla. Hänen vaatteissaan mitään ei ole liikaa, jokainen yksityiskohta on tarkkaan mietittyä. Ja ne värit, taivaalliset!



Edellä mainittujen ihanuuksien lisäksi kannattaa käydä kurkkaamassa myös näiden designereiden sivuja ja syksyn muotituulia: Junko Shimada, Sonia Rykiel ja Vera Wang.

Syksy, tule jo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista