perjantai 10. kesäkuuta 2011

Taas niitä kirjoja

Valmistujaislahjaksi sain apilta ja langolta lahjakortin kirjakauppaan. Mikä riemastuttava lahja! Maanantaina kävin heti hupuloimassa kortin ja nyt olenkin innokkaasti tutkaillut hankkimiani opuksia. Ostin Alphonse Muchan teoksista kootun opuksen sekä jo aiemmin himoitsemani Surrur-kirjan.

Kirjakauppaan mennessäni minulla oli suurpiirteinen tieto siitä mitä tulen ostamaan.. mutta sitten kun tutkin valikoimia ja silmiini osui Muchan kirja, niin eihän siinä voinut kuin laittaa suunnitelmat uusiksi. Olen ihaillut Muchan tyyliä ja teoksia jo kauan. Kuvitukset ovat äärimmäisen kiehtovia värikkyydessään ja kimuranteissa kuvioissaan. Kuvissa ei ole mitään liikaa vaikka ne ovatkin runsaita kuviomaailmantaan. Värit ovat harmooniset, mutta runsaat. Ostinkin kirjan inspiraation lähteeksi ja innoittajaksi.
Ja sitten se Surrur-kirja. Mikä inspiraation lähde se onkaan! Kirjan sivuilla tulee ajoittain vastaan miete-/kannustelauseita. Nämä lauseet kolahtivat minuun niin syvälle.. niissä on juuri sellaista sanomaa jota juuri nyt tarvitsen. Niistä huokuu luottamus ja usko siihen miten omien unelmien toteuttaminen kannattaa. Ja se, että toteuttaa niitä unelmia pelkäämättä. Kerrassaan loistavaa. Tulen varmasti lukemaan kirjan starojen ajatuksia vielä monesti.. kerään niistä uskoa ja voimaa omaan tekemiseen. Sillä ovathan hekin joskus olleet samassa tilanteessa.. valmistuneita ja valmiina kohtaamaan suuri maailma.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista