maanantai 6. kesäkuuta 2011

Vielä kaksi kuukautta..

.. ja sitten pääsemme Husbändin kanssa "lomailemaan"! Jihuu! Tätä matkaa on odotettu! Suorastaan kuolattu. Minä ehkä enemmän, mutta rakkaalla husbändilläkin alkaa lomakuume jo nousemaan. Eilen oli kuulemma lomakuumetta jo sellaiset reippaat 37 astetta. Lämpenemään päin siis.

Mihinkäs matka sitten suuntautuu? No Pariisiin tietenkin! Tarkkaavaisimmat ovat tämän edellisistä postauksista saattaneet hoksatakin. Lemmenlukoista kirjoittaessani heittelin ilmoille ajatusta, että josko me husbändin kanssa vietäisiin oma lemmenlukko jonnekin Pariisin silloista.. viskattaisiin avain sitten Seineen...

Oi että. Kutkuttava ajatus koko Pariisi. Siellä on vaikka ja mitä nähtävää ja koettavaa.. olen luetellut pitkän rimpsun missä kaikkialla pitää viikossa keretä käydä. Husbändi tokaisikin, että ei siitä mitään lomaa tule.. ennemminkin hirmuinen urheilumatka! No, kenties. Mutta kun sinne asti menee, niin tottahan tuota pitää KAIKKIALLA käydä! Matkamme etappeihin kuuluu esim. Louvre (tottakai!!), Notre Dame (no hei haloo, ehdottomasti!), Riemukaari (jep jep!), Eiffel (vaikka kuinka pelottaa korkeat paikat, niin sinne on mentävä!!), Amelien kahvila (vasta hoksattu asia, mutta todellinen pakkokäyntipaikka näin leffaintoilijana!), niin ja Moulin Rouge (todellakin! Ihan yhtä must juttu kuin Amelien kahvila!), Versailles (tietty!), Disneyland (lapsuuden haaveista totta, ehdottomasti!!)....... ja ja ja... huoh! Ei malta odottaa!

Lomakuume on ainakin 39 astetta. Ei siis vielä aivan huipussaan, mutta paha kuitenkin. Lääkkeeksi ostin tänään Pariisin kartan.. pääsee jo tsekkaileen reittejä miten pääsee minnekin. Kivaa..

2 kommenttia:

  1. Me annoimme tässä toukokuun alussa tuoreelle avioparille lemmenlukko lahjaksi (sinun blogikirjoituksesta innostuneena). Kaiverrutettiin nimet ja päivämäärä siihen. Kävivät sitten Pariisissa häämatkalla ja kuvan lähettivät, kun lukko oli löytänyt siltansa. :) Ja olivat löytäneetkin sellaisen sillan, että muitakin lukkoja siinä oli. :)

    VastaaPoista
  2. Oi, sehän on hyvä, että idea on päässyt leviämään pidemmälle. Onhan se kyllä niin loistava ajatus, että ohhoh!

    Kiitos vain jollekin nerokkaalle yksilölle, joka on tämän idiksen alulle laittanut! Niin ja kiitokset sille, joka tätä ideaa on alkanut levittämään. :D

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista