perjantai 17. kesäkuuta 2011

Maalla on mukavaa

Niin, maalla ja erityisesti kotipaikkakunnallamme on mukavaa. Ainakin silloin, kun on paljon kivaa tekemistä! Husbändin ensimmäisen oikean kesäloman kunniaksi ajelimme viikonloppuna kotipaikkakunnallemme viettämään maalaiselämää ja kalastelemaan. Ja voi pojat, kun siellä on niin kaunista. Valon ja varjon leikkiä, heijastuksia, runsautta, värejä. Puhdasta ilmaa, siitepölyä (atsiih!), maalaistuoksuja. Rauhaa.

Kyllä se vain niin on, että sitten joskus, kun on oman kodin aika, niin sen tulee olla maalaismaisemissa. Kaupungissa on kiva elää, mutta kyllä maalaistytön on päästävä takaisin luonnon helmaan. Sillä ehdolla kuitenkin, että kaupunkiin ei ole mahdottoman pitkä matka. Tai ainakaan kauppaan ei olisi pitkää matkaa, varsinkaan lanka- ja kangaskauppaan. Niin, ja leffateatterin tulisi olla myös suhteellisen lähellä. Niin, ja olisihan se kiva, jos työpaikallekaan ei olisi kohtuuttoman pitkästi. Että niin, löytyiskö meille sellaista pientä (tai suurempaakin?) soppia mihin oman kodin pykäisi?

Tämä viikko on mennyt töissä pakertaessa. Kesälomien vietto on vihdoin alkanut ja töitä on sitten sen mukaisesti. I like! Olen sellainen työhiiri, että olen iloinen päästessäni tekemään edes jotain. Tässä koulun loppumisen jälkeen on ollut niin orpo-olo, kun ei ole ollut deadlineja, eikä mikään projekti odota valmistumistaan. Olenhan minä tässä kehitellyt mielessäni vaikka minkälaisia prokkiksia niille päiville ja viikoille, jolloin ei ole hirveämmin töitä.. Koska aina pitää olla tekemässä jotain.

Lopuksi herkuttelukuvia maalaismaisemista.. kyllä näissä kuvissa sielu lepää. Vai kuinka?







rantahiekkaan lepertelyä.. klassikko!

2 kommenttia:

Ilahdun kommenteista