lauantai 2. huhtikuuta 2011

Viikonloppua

Eilen tuli katsottua pari leffaa.. toinen oli Tron Legacy ja Narnia 3 - Kaspianin matka maailman ääriin. Tron Legacy oli armottoman huono. Onneksi emme menneet katsomaan sitä leffateatteriin, koska se olisi ollut todella tuskainen kokemus. Aikoihin ei ole tullut katsottua yhtä surkeaa leffaa. Olihan se visuaalisesti ihan kiva, mutta siihenpä sen hyvät puolet sitten loppuikin. Ei edes omalle nörtilleni kelvannut tämä leffa. Mutta sitten, se Narnia. Ai, kun oli kiva. Taattua narnia-kamaa. Oli lohikäärmeitä ja tähtiä, niin ja Aslan.. Tämän olisi hyvinkin voinut käydä katsomassa leffateatterissa.

Oma leffavarasto karttui tänään yhdellä huippu teoksella. Schindlerin lista on jokaisella katsoma kerralla aina yhtä vaikuttava ja mykistävä. Joka kerta se saa hiljaiseksi ja miettiväksi. Se on elokuva, jonka tulisi jokaisen nähdä. Vihdoin ja viimein se löytyy meidänkin leffavarastostamme. Ehkäpä tänään tulee se taas katsottua, ellei sitten Bond vie voittoa tällä kertaa. Ehkä sitten huomenna on Schindlerin vuoro..

Leffojen lisäksi tähän viikonloppuun on mahtunut myös kankaanpainantaa. Kävin eilen väriostoksilla Emo Tuotannolla ja tänä aamuna sitten aloitin hommat. Kuva-aiheena on muotoiltua-otsikosta tuttu perhonen. Jokin aika sitten tuli mieleeni, että haluan aivan välttämättä painaa perhoskuvion kankaalle linolevyn avulla. Ja eihän siinä sitten muu auttanut kuin käydä ostamassa linolevyä ja aloittaa kaiverrus. Se on joka kerta yhtä kivuliaan mukavaa. Tällä kertaa en saanut aikaiseksi haavoja, mutta niskat kyllä meni jumiin. Olisin voinut työstää levyä hieman ergonomisemmassa asennossa, niin olisin ehkä voinut välttyä turhilta niskakivuilta... mutta sainpahan levyn kaiverrettua ja kuvion painettua. Ostin Emo Tuotannolta pikku purnukat kuutta eri väriä ja aloitin painamisen.. en ole painohommia tehnytkään pariin vuoteen, joten näin aluksi homma vaatii totuttelua ja tekniikan uudelleen opettelua. Painokuvista tuli ihan kivoja. Eihän ne nyt niin jämptejä ole kuin mitä esim. seulapainannalla tulisi, mutta eipä sellainen ollut tarkoituskaan. Nämä ovat hieman sellaisia rosoisia, rikkinäisiä..






3 kommenttia:

  1. Mä kävin kattoo pikkeveljen kanssa Kaspianin matka maailman ääriin ja en ollu nähny niitä ensimmäisiä! Mut voi veljet, pakko oli heti seuraavana päivänä juosta ostaa ne!! <3

    VastaaPoista
  2. Jooh, melkolailla kaikki fantasia-aiheiset leffat uppoo.. niiden maailmaan voi niin helposti uppoutua! <3

    VastaaPoista
  3. Mulla ei kyllä muut fantasia-aiheiset leffat oo uponnu :D Narniat on tähän mennessä ainoat!

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista