sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Tyylin muutos

Ensi viikolla alkaa taas arki eli paluu koulun penkille on jälleen edessä. Tämä viikko onkin ollut monella tapaa aivan unelma. Olen saanut touhuta mitä ikinä lystää ja mihin aikaan lystää. Olen saanut nukkua juuri niin pitkään kuin on nukuttanut. Tosin olen nukkunut joka aamu maksimissaan 8 asti.. että se siitä pitkään nukkumisesta. Mutta jos ei enää väsytä niin eikös sitten kannata jo kiireesti rientää päivän askareita toimittamaan? Vai? Noh, miten vain. Pääasia kuitenkin on, että olen saanut ladata akkuja loppu lukukautta varten. Tämä lukukausihan on sitten viimeiseni. Hiljainen hetki sen vuoksi. ---.

Ja sitten jatkuu. Eli, koska tiedän ensi viikolla taas arjen koittavan niin päätin sitten hieman askarrella. Kirjahyllyn päällä oleva "puu" on ollut tähän asti talviasussaan, mutta nyt puin sen ylle kevät/pääsiäisasun. Tekaisin tuossa aamulla munaset, joissa on kirkkaita tekokristalleja ja hieman satiininauhaa. Munat ovat styroksmunia Tiimarista, jotka sitten maalasin valkoisen ja beigen eri sävyillä. Aikasta kivoja niistä tuli.

Puun talviasu
Talviasuun kuului erilaisia siipiä tekokristalleilla höystettynä

Pääsiäisasu
Pääsiäisasuun kuuluu munia tekokristalleilla ja satiininauhoilla

Juu-u, aikaisessa vaiheessahan tuo pääsiäinen meidän huusholliin tuli, mutta minkäs teet.. pakko on toimia silloin kun on aikaa, inspistä ja jaksamista. Arjen koittaessa ei jää taaskaan hirveästi aikaa tällaiselle näpertelylle. Omat voimavarat on jaettava "tärkeämpiin" juttuihin. Onneksi ensi viikko ei vielä ole täyttä tohinaa, sillä se on meneillään olevan jakson päätösviikko, jolloin lopulliset tuotokset esitellään. Sitä seuraavalla sitten alkaakin tosi toiminnat Ergonomisen vaatteen kurssilla. Sillä kurssilla varmasti riittää taas tekemistä..  siitä sitten enemmän kun toiminta on täydessä vauhdissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista