lauantai 26. maaliskuuta 2011

Nappeja siellä, nappeja täällä..

Niin, ne napit! Pienet ihanuudet. Niillä saa aikaiseksi vaikka ja mitä. Useinhan ne toimittaa kiinnitysmekanismin virkaa, mutta minulle ne ovat enemmänkin koristuksia. Tein viime syksynä valkoiset silkkityynyt, joihin kiinnitin pari riviä valkoisia nappeja. Ja ai että miten tuli kivat. Yksinkertaiset, mutta silti niin kauniit. Ylellinen materiaali tuo luksusta arkeen ja saa nuhjuisen sohvankin näyttämään hivenen paremmalta. Tyynyt ovat silti rennot ja mukavat, kotoisat. Nappeja on vain toisella puolella, joten kun haluaa sohvalle köllähtää pitkäkseen, kääntää tyynyn toistepäin eikä sitten tarvitse pelätä, että poskessa on napin kuva. Kätsää.




Nappeja viljelin myös Kontin Nuoriskampanjaan suunniteltuun ja toteutettuun asukokonaisuuteen. Asu on valmistettu kokonaan miesten kauluspaidoista ja nappeja löytyy niin mekon helmasta kuin myös paidasta ja baskerista. Nappi-innostus on siis kestänyt jo useamman vuoden ja loppua ei näy vieläkään.. 

Maailman "pahinta" on, kun menee esim. Nappi ja Nauha- nimiseen liikkeeseen.. siellä kun niitä nappeja on jokunen. Yksi seinällinen on vuorattu napeilla.. voi hyvä ihme sentään! Siellä vierähtää hetki, jos toinenkin. Koko kyseinen liike on aivan ihastuttava! Se on pieni, mutta niin kätevä. Ihana! Yleensä, kun sinne menen minulla pitää olla selvät sävelet mitä haluan, koska muuten aikaa kuluu reippaanlaisesti.. Ideat tuppaavat lähteä liitelemään ja mukaan lähtee kaikkea mahdollista ja mahdotonta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista