lauantai 12. maaliskuuta 2011

Selviytymispakkaus

Punaisen selviytymispakkauksen ostin koulumme (Muokkis alias Kuopion Muotoiluakatemia) joulumyyjäisistä pari vuotta sitten (en kuolemaksenikaan muista pussukan tekijän nimeä, anteeksi!). Pussukka palveli uskollisesti päivittäisessä käytössä näihin päiviin asti kunnes sitten päätti repeytyä useammastakin kohtaa. Sääli sillä se oli oivallisen kokoinen kaikille pikku tilpehööreilleni, joita päivittäin kuljetan mukanani. Laukun pohjalta on aina niin ikävä etsiä huulirasvaa tai pompuloita.. mutta kun on selviytymispakkaus, niin ei tarvitse kuin vain tonkasta se läpi ja avot, sieltä löytyy kaikki akuutisti tarpeellinen.



Ai niin, että mitä se pussi pitää sisällään? Noh, huulirasvan tietenkin. Ilman huulirasvaa ei ole elämää. Oikeasti. Ja tietenkin pompuloita. Pitkä tukka on saatava aika ajoin kuriin. Pompuloita meiltä löytyy ties mistä ja aina ne silti on hukassa. Käsittämätöntä kyllä. Onneksi on kuitenkin selviytymispakkaus! Niin ja sitten sieltä löytyy särky- ja allergialääkettä sekä piippu eli inhalaattori. Kyllä, olen sen verran vammautunut niin pölynsietokyvyiltä kuin myös selkärangaltani, että tarvitsen miltei päivittäin särky- ja allergialääkkeitä. Tosin olen nyt päättänyt pärjätä ilman kumpaakin niin pitkälle kuin vain on mahdollista. Ei ole hyväksi napsia pillereitä jokaiseen pikku vaivaan. Ja viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä pussukkani pitää sisällään muistitikut. Kyllä vain, kummatkin. Ei ehkä ole fiksua, mutta tällä hetkellä se on pakon sanelemaa. Niin ja onhan siellä vielä kuulokkeet ja kännykkä. Niin ja vähintään yksi ruokalippu. Näin. Aika paljon siis. Ei ole ihme, että punainen pieni pussukkani (13 cm x 11 cm) ratkesi loppu viimein.

Näin talvilomaviikon kunniaksi sitten väsäsin uuden selviytymispakkausen. Hieman isomman ja lokerollisen. Lokeron tarvitsin kännykkää varten. Siinä kun on niin iso näyttö, ettei sille ole hyväksi raapiutua/paunautua kaikkea terävää ja kovaa vasten. Ihan kivahan se on. Toimittaa asiansa ja ylläri pylläri kuviomaailmana on perhosia. Kuvissa pussukasta näkee kummatkin puolet. Ajattelin, että on kiva, kun pussukassa on kaksi eri kuviota. En ehkä enää ole niin vakuuttunut asiasta.. suattaapi pussukka mennä vielä uusiksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista