torstai 10. maaliskuuta 2011

Tipuja

Kuten moni muu, niin myös minä olen aivan intopiukeana erilaisista tipuista, pöllöistä ja muista siivekkäistä olennoista. Tästä hyvänä esimerkkinä on jo parin vuoden takaa kankaanpainantakokeilut, joissa yritin (huomio sanalle yritin) hyödyntää heijastinmatskua. Ei ihan onnistunut. Kokeiluina ihan jees, mutta nämä tipuset eivät ole päässeet alkuperäisen suunnitelman mukaisesti roikkumaan hihaan, vaan ovat jääneet kaapin perukoille. Idea oli mielestäni hyvä, mutta toteutus mätti ihan sitten ja tosissaan. Ei ollut kärsivällisyyttä työstää ideaa eteenpäin. Olis ehkä kannattanut, koska eivät nämä  mielestäni ole parissa vuodessa menettäneet ideaansa. Ehkä jonain päivänä jatkokehitän uudet tiput, jotka pääsevät oikeasti toimittamaan tehtäväänsä heijastimina.




Omien tekeleideni lisäksi olen bongaillut siivekkäitä olentoja sieltä sun täältä. Viime keväänä shoppailin eräiltä messuilta Aarrekid Collectionin tipusen sohvalle nököttämään. Ja ai että se on ihana. Sieltä sohvalta se aina huhuilee kotia tullessa. Se on oikein soma ja pehmoinen ja kaiken lisäksi vielä tyylikäskin. Kenties se on lasten pehmoleluksi tarkoitettu, mutta mitäs sitten. Minulle se on Tipu The Tyyny.



 


Aamulla nettiä selaillessa törmäsin Varpusen blogissa tähän ihanuuteen. Mikä muoto ja väri. Ah. Ihana. Kaikessa yksinkertaisuudessaan ihastuttavan puhutteleva ja iskevä. Mitään ei ole liikaa. En voi kuin tykätä. 




 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista