sunnuntai 30. lokakuuta 2011

No enpähän tiiä

Viime päivinä on ollut tuollainen fiilis.
No, enpähän tiiä.
Jotenkin vain tuntuu nihkeeltä kaikki.
Liekkö joku superflunssa tulossa tai sitten olen saanut kaamosmasennuksesta tartunnan.
Mutta mistä ihmeestä joku kaamosmasennuskin voi tulla?
Varsinkaan näillä leveysasteilla.
Enpähän tiiä.

Tekisi mieli murista kaikille ja kaikelle.
Käpertyä sohvan nurkkaan langan ja puikkojen kera,
tuijottaa telkkaria ja olla ihan hiljaa.

Mutta sitten kun teen noin niin mieli tekee tepposet.
Eikös tässä nyt pitäisi tiskata? Ettei sitten huomenaamuna tarvitsisi. Tai ainakin pestä pyykkiä? Sama se vaikka pyykkinarulle ei mahdukaan. Ainahan voi ripustaa pyykkejä pitkin penkkejä..
Niin ja leipoakin voisit. Eihän sitä nyt kannata tässä istua, ennemmin kannattaa lähteä vaikka ulos riekkumaan, keräämään käpyjä. Niin ja sunhan pitäisi olla joululahjoja tekemässä, tai ainakin suunnittelemassa. Mutta mähän teen koko ajan joululahjaa?! No, ei sillä olekaan merkitystä. Yhtä aikaa pitäisi olla tekemässä useampaa kuin mustekala konsanaan. Entäs sitten laskujen maksu. Onkos kaikki laskut maksettu? Minne laitoitkaan edellisen kuun maksetut laskut? Entäs jos ne ei olekaan siellä missä niiden pitäisi olla? Olenko heittänyt ne roskiin? PANIIKKI! Husbändin kanssakin pitäisi viettää laatuaikaa. Mentäiskö vaikka leffaan? Tai kävelylle? J. inhoaa kävelyllä käyntiä. Ei siis sinne. Miten olis joku lautapeli. Hei niin, muistinko sanoa töissä tytöille, että....

Ja niin on rento oma-aika tipotiessään, kun päässä hyppii ajatukset eessun taas.

Miten voi saada lomaa omista ajatuksista?
Mihin hittoon mulla on kiire?

1 kommentti:

  1. Sä kaipaat nyt todellakin irtiottoa arjesta! Liika on liikaa samoissa ympyröissä, kehän kiertäminen alkaa tympiä, eli arki. Kestä ystäväiseni 20 päivää ja saat ainakin hetkeksi muuta ajateltavaa ja sovitaanko, että sillä reissulla ei ole mitään -suorita velveoitetta-.

    -hali-

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista