sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Löytöjä ja kortteja

Eiliset myyjäiset eivät olleet hirmuinen suurmenestys, kuten hieman etukäteen jo uumoilinkin. Hyvä ulkoilu sää ja monet muut saman aikaiset tapahtumat (esim. erämessut, agilitykisat) verottivat varmastikin kävijöitä. Noh, ei se haittaa. Sain kuitenkin jaeltua käyntikortteja ja myyntiäkin tuli sen verran, että materiaalikulut sain maksettua. Ei siis ihan huonosti.

Bongailin myyjäisistä useita herkullisia asioita. Ehdottomat suosikkini olivat eräällä myyntipöydällä nököttäneet ihastuttavat keraamiset pöllöt. Niitä oli pakko päästä kuvailemaan, jotta saisin jaettua niiden ihanuutta muillekin näin blogin kautta. Pöllöt eivät kauaa pöydällä asustelleet, vaan pääsivät pian omiin koteihinsa. Hienompi juttu, koska ne todellakin olivat aivan todella ihastuttavia. Pöllöjen funktiona on säilöä seteleitä nassuunsa. Kuinka hurmaava ajatus! Seteleiden keruu tuottaa nopeammin tulosta kuin painavien kolikoiden keräily. Tosin, kuinka monella on varaa laittaa rahaa jemmaan ihan seteli muodossa? No, mene ja tiedä, mutta käyhän pöllöt ihan koriste-esineistäkin.

Pöllöjä voi tilata Emma Bergiltä (emma.elisa.berg@gmail.com).


Eilen ajattelin, että tänään en kyllä varmasti tee mitään käsityöjuttuja. Mutta niin vaan kuitenkin löysin itseni askartelemasta kutsukortteja pienimuotoisiin valmistujaisjuhliini. Tarkoitus on kahvitella lähisukulaisten kanssa hyvin pienimuotoisesti. En pidä huomion keskipisteenä olemisesta, joten en halua suuria juhlia järjestää. En myöskään halua rasittaa juhlien järjestämisellä perhettäni, joka on kauan aikaa joutunut kestämään stressailuani. Näin koulun loppuessa saa myös stressi loppua. Ainakin toviksi. :D

Mutta niin, muutaman kortin väkersin. Ei niistä nyt mitenkään ihmeellisiä tullut, mutta ajavatpahan asiansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista