torstai 19. toukokuuta 2011

Kirjoja kirjoja

Yliahdettuun kirjahyllyyn on tullut taas täydennystä. Kaksi kirjoista on omaan alaan liittyviä opuksia, mielenkiintoisia kummatkin. Kolmas taas on silkkaa hömppää, vamppyyrihömppää. Hömppää, jonka parissa aivot saavat levätä. Hankin siis juuri suomennetun True Blood- sarjaan, tai oikeammin Sookie Stackhouse-romaanisarjaan, liittyvän Veren imussa kirjan. Kiva ja koukuttava, kuten aiemmatkin kirjat. Hetken hypistelin ajatusta siitä, että olisin ostanut kyseisen sarjan kokonaisuudessaan englanninkielisenä. Sitten kuitenkin tulin siihen tulokseen, että parempi on pitäytyä tutussa kotimaisessa kielessä, ainakin vielä toistaiseksi. Lainaan ne kirjat sitten vaikka kirjastosta ja siten elvytän kielitaitoani paremmaksi.



Toiset kirjat ovat Fashion Design Course, Principles, Practice and Techniques: The Ultimate Guide For Aspiring Fashion Designers ja suomalainen Vaatteet ja haasteet. Kumpikin kirja on omalla tavallaan todella hyödyllisiä. Toinen opettaa olemaan vaatesuunnittelija ja toinen opettaa huomioimaan vaatetusfysiologian asioita. Kätsiä kummatkin. Ja varmasti tarpeellisia tulevaisuudessa.



Näiden kahden kirjan lisäksi himoitsen erittäin paljon Tomoko Nakamichin Pattern Magic 1 ja 2 kirjaa. Ykkösosan näin opettajan esitellessä sitä luokalle. Mykistyin kirjan äärellä täysin. Ideat ja mallit ovat aivan omaa luokkaansa. Outoja ja kiehtovia, kauniita. Nakamichi osaa asiansa. Nämä kirjat ovat must-juttuja. Pakko saada.




Suomalaisista opuksista himoan Pitsikirjaa, joka on Pitsiunelmia blogin antia. Tätä olen hypistellyt mieleni reunamilla ostomielessä jo tovin jos toisenkin. Sain kyseisen opuksen lainaan ystävältäni (kiitos vielä!) ja olenkin selaillut sitä erittäin ahkerasti. Ideat kuplivat jo mielessä..  Pitsikirjan lisäksi haaveilen Surrur-kirjaa. En ole mikään hirmuinen Marimekko fani, mutta kirjassa on erittäin hauskoja ideoita ja kauniita kuvia. Kirja on hykerryttävän houkutteleva, ajatuksia ja ideoita herättelevä. Juuri sellainen, jonka ääressä haluan ideoida ja saada ahaa-elämyksiä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista