torstai 25. elokuuta 2011

Syksy!!

Ah! Se on täällä vuoden toiseksi paras vuodenaika: syksy! Täydellinen kaikessa tummuudessaan ja värikylläisyydessään. Sade ropisee ikkunapeltiä vasten.. Märät lahkeet ja sateenvarjon keikuttelua olalla. Kynttilöitä ja pullan tuoksua.. Viileys, joka pakottaa (lue: antaa vihdoin luvan) pukemaan villaa ylle kaulaliinan, pipon, käsineiden ja paidan muodossa. Kirpsakkuutta, nenänpään kylmenemistä. Täydellistä!
Syksyllä herään eloon! Inhottava kesä on vihdoin takanapäin ja allergialääkkeiden napsinta on vain muisto vain! Enää ei väsytä ja keljuta, nyt eletään! On viileää! Pimeää! Kirpeää!
Peiton voi rontata sohvalle ja käpertyä sen sisään, teemuki kämmenten väliin ja nokka kohden telkkua, josta vihdoinkin alkaa tulemaan uusia jaksoja lemppariohjelmista. Voiko olla täydellisempää?! No voi tietenkin! Talvi! Mutta sitä ennen nautin syksystä ja sen suomasta kauneudesta ja täydellisyydestä! Voi onni!

Kävin jälleen kerran Yamamoton sivuilla ihailemassa herran luovuutta. Voi taivas mitä ihanuuksia sieltä löytyykään.. mustaa, harmaata, villaa! Tämä tyttö on myyty!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista