maanantai 29. elokuuta 2011

Etsy

..on sivusto, jolta löytyy monenmoista tuotetta monenmoiselta tekijältä. Kärsivällisesti etsimällä voi löytää todella mielenkiintoisia ja upeita tuotteita aina koruista vaatteisiin ja taideteoksiin asti. Parasta koko sivustossa on sen helppokäyttöisyys ja tuotteiden valtava kirjo. Oikeasti todella valtava kirjo. Voit helposti uppoutua yhteen kategoriaan useammaksi tunniksi ja siltikin sinne jää vielä paljon pengottavaa. Ihan oikeasti. Jos ei jotain hyvää, niin jotain huonoakin... Sivustolla on valitettavan paljon huonosti valmistettuja ja kehnosti suunniteltuja tuotteita. Siksi siellä surffailluun tarvitaankin kärsivällisyyttä. Tuotteita ja uusia myyjiä tulee jatkuvasti lisää ja helmien löytäminen turhan roinan seasta on joskus onnen kauppaa. Onhan se superhienoa, että käsityöläisille on tällainen kanava omien tuotteidensa myyntiin, mutta oikeasti, tarvitsisiko siellä myydä ihan minkätasoista tuotetta vain? Kysynpä vain.

No mutta, oli miten oli, roinaa tahi ei, niin sieltä kuitenkin saa hirmuisesti ideoita omiin näpertelyihin sekä pitkän listan lahjatoiveita. Bongailin tässä yksi päivä sieltä herkullisia koruja, joita taiteilee "Mama's little babies". Tämä kalifornialainen käsityölaisnainen valmistaa jokaisen korun rakkaudella ja suurella huolella omalla studiollaan. Rakkaus välittyy ainakin minulle asti ja tahdonkin omaan korukokoelmaani monta hänen tuotettaan! Ihania! Eikö vain?!




1 kommentti:

  1. Oih' Ompas kaunista ja pikkutarkkaa! Siis aivan mahti tuo teepannu :) Kelpaisi mullekin ja painetaampas taas jotain korvan taakse...=)

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista