perjantai 23. syyskuuta 2011

Tänään

on vapaa päivä. Pyykkikone pyörittää viikon likapyykkejä ja minä aion katsoa leffan jos toisenkin. Syksyinen keli kyllä houkuttelisi leipomaan, mutta taidan tänään tyytyä vain suunnittelemaan asioita. Eikös se niin ollut, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty? Aion toteuttaa tätä ideologiaa ja antaa ajatusten kiertää kehää.

Eilen illalla niska-hartia kipu oli taas valtaisa. Päätin napata 800 buranan ennen nukkumaan menoa, ja voi onni, että tein sen. Nukuin äärimmäisen sikeästi ja ilman kivun häivää. Tänä aamuna herätessäni oli olo kuin uudesti syntyneellä. Ei kipuja eikä kolotuksia, käsiä ei jomottanut. Ihanaa. Minulle voimakkaat särkylääkkeet ovat todella tainnuttavia, enhän käytä juuri mitään piristeitä. Teen voisi luokitella vahvimmaksi piristeeksi mitä käytän, joten voi vain kuvitella miten tuollainen vahva särkylääke tainnuttaa. Joskus tosin saatan ottaa pari hömpsyä energiajuomasta ja silloin alan kikattelemaan hervottomasti. Husbändi onkin sitä mieltä, että parempi on, jos en koskisi koko energiajuomaan, koska kuulemma muutun silloin hyvin arvelluttavaksi... hm, en ole kyllä itse samaa mieltä. Tietenkään. 

Tänään siis laitan tukan ponnarille, villasukat jalkaan ja köllähdän sohvalle peiton kera katselamaan leffoja. Ensimmäisenä on vuorossa Red Riding Hood, jonka kyllä olen jo nähnyt. Tyyliini kuuluu, että samat leffat tulee katsottua useampaan otteeseen, varsinkin silloin kun ne ovat hyviä. Toiseksi leffaksi pääsee luultavasti Yksin kotona 2, koska jouluun on enää 92 päivää aikaa ja joulun odotus ja valmistelu voi jo todellakin alkaa. 
ps. kolme joululahjaa on jo hankittu ja yhden valmistus aloitettu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista