tiistai 18. kesäkuuta 2013

Hyvästit

On myönnettävä, että vaikka kuinka haluaisin olla nörtti tai hallita edes jollain tasolla teknisiä välineitä ja bittimaailmaa, niin ei minusta siihen ole. On siis vain fanitettava miestä (joka on kyllä osoittanut hyvin epänörttimäisiä piirteitä viime aikoina! Hui?) ja The Big Bang Theoryn Sheldonia. Nämä fanittamiset eivät kuitenkaan, surullista kyllä, auta minua tämän hetkisessä suuressa elämääni mullistavassa ongelmassa. Nimittäin en saa asennettua Instagramia puhelimeeni!!
Tuohon pirun keksintöön ei ole saatavissa 
Instagram ohjelmaa, appsia, you name it...!!
Miten voi olla?
Eikö windows puhelimia käyttävät ihmiset muka ole ajanhermolla? 
Tokko ne siellä Nokian suunnittelutiimissä ottaa käyttäjiä huomioon?
Minua sapettaa! 
Nokialaiset kapulat ovat olleet pannassa ja tulevat olemaan tästäkin eteenpäin.
Minulla oli vahvat epäilykset (ehkä epäreilusti, mutta eikö kriittisyys ole ihan hyvä juttu? En usko sinisilmäisesti kaikkea?), kun tilasin tämän puhelimen. 
Epäilin sen hyvyyttä, toimivuutta, minulle sopivuutta... Ja en suotta, koska odotan jo nyt sitä hetkeä, kun voin hyvällä omalla tunnolla vaihtaa uuden puhelimen.
Ja sitten, sitten pidän huolen, että uusi puhelin ei liippaa läheltäkään nokialaista 
(eh, minkähänlainen se Jolla tulee olemaan?).
Ei kait se oo ihmekään, että voitot on pienentyneet tässä Suomen "ykkösyrityksessä"!
Jukopliuta, jos ei käyttäjiä ajatella yhtään, niin tottakai asiakkaat katoaa. 
Tsiisus.


Koska Nokian ohjelmistosuunnittelijat (lieneekö oikea termi?) eivät luultavastikaan ole tajunneet (omien empiiristen tutkimuksien valossa tehty erittäin vahva havainto) suurta virhettään (käyttäjäystävällisyys <- heille täysin vieras termi!), tai että joku viisaampi neuvoo tätä tumpeloa asian kanssa: 
heihei instagram!
Kanssasi oli erittäin kivaa. Jään kaipaamaan sinua! </3



Syön sanani, JOS joku kultainen henkilö tietää ratkaisun ongelmaani.
Suostun pyörtämään katkerat sanani ja pyytämään nöyrästi anteeksi Suomen "kultapojulta", 
mutta siihen asti: @!?#£PRKL@TU!!!

2 kommenttia:

  1. Meinasinkin jo sulle aikasemmin kommentoida, kun hehkutit tilanneesi Nokialaisen, että ei taida Insta siinä toimia. Moni onkin Noksun haukkunut maanrakoon tuon takia.

    VastaaPoista
  2. Juuh, tiesin, että voi olla ongelmia instan asentamisen kanssa, mutta en tutkinut asiaa sen kummemmin. Luotin vain, että kyllähän sen nyt saa. Tyhmäähän se ois, jos ei sais. Mjooh, no tyhmääpä tosiaan. Nyt on kuitenkin selvinnyt, kun asiaan äkäpäissäni paneuduin, että saatavilla on Vinstagram.. Olen kuitenkin ollut niin tympääntynyt etten ole kyseistä ohjelmaa asentanut. Hmph. Pitäköön tunkkinsa. Ainakin hetken. ;)

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista