keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Ihana luomisen tuska

Pakkorauhoittuminen aiheuttaa väistämättä suunnatonta kipinöintiä aivoissa.
Ajatukset lähtevät lentoon ja ideat sinkoilevat puolelta toiselle. 
Muutto on edennyt hurjaa vauhtia ajatuksissani; oikeastaan se olisi jo valmis, jos pääkopaltani asiaa kysyttäisiin.
Samaan tahtiin aivot käsittelevät myös tuunausjuttuja. Niitä kivoja pikku askarteluja, jotka odottavat sitä hetkeä, kun pääsen toimintaan käsiksi.
Ilmeisesti joudun odottelemaan tovin hetken saapumista, mutta en anna asian masentaa. 
Ehei, ei suinkaan, ennemminkin näen tämän hyväksi asiaksi. Ideat muuttuvat hurraa huudoiksi, kun en päätä pahkaa säntää toteuttamaan ensimmäistä ideaani. Tai näin ainakin vakuuttelen itselleni. 

Tämän iltapäivän kuumin aihe on ollut purkit.
Ne lasiset purnukat joita kaapissani on rivitolkulla.
Niitä on hamstrattu pitkin talvea. Ruokia ostellessa olen katsellut sieviä purkkeja, en niinkään niitä sisältöjä. Mielestäni on mitä parhain idea kierrättää lasipurkit uusiokäyttöä varten eikä kelkkoa niitä lasinkeräykseen. Toki, onhan sekin oiva vaihtoehto, mutta miksei niitä voisi käyttää hyödyksi, kun kerta idea on jo valmiina ja käyttötarkoituskin löytyy. Uskomatonta mutta totta, minä haluan, että purkkeja on mahdollisimman montaa eri sorttia. Jep, ei muuta kuin rastia seinään, on tämä sen verran iso juttu. ;)
Niin mutta siis se tämän päivän aihe? Tuunaus. Kannet maalaan valkoisella, kuinkas muutenkaan, mutta sitten se koristelu. Miten merkitsen sen mitä purkki sisältää? Riippulabelillä? Tarra kylkeen? Millainen tarra? Purkin ympäri kiertävä vai perinteistä tyyliä edustava etiketti? Maalaanko tekstin? Entäs kuumaliimapyssyllä kirjoitettu teksti ja maali päälle? Oh my, liian monta vaihtoehtoa ja tyyliä valittavana.. 
Ja Pinterest ei auta yhtään. Ennemminkin saattaa hullaantuneeseen hurmokseen, kuten alla olevista kuvista voi päätellä.. ah, mikä ihana luomisen tuska! ;)

Klik
Klik
Klik
Siellähän on vaikka mitä!
En ehkä kestä.
Seuraavat tarrat ovat vieneet palan materialistisydämestäni.

Suloisuus sentään!

Ohueammasta teipistä voisi tehdä pienempiin purkkeihin raidan jos toisenkin. Leveämpi tietenkin menisi isompiin purkkeihin. Hmm.. alan kallistumaan pitsiteippien kannalle. Purkkien kannet maalaan valkoiseksi ja teipeillä saan hieman romantiikkaa kehiin... hmm.. juu.. saatan lukita tämän vastauksen?! ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista